1 Ostatnio edytowany przez (1970-01-01 01:00:00)

Temat: Jakie jest Wasze zdanie Panie o..

Skoro jest tu dział dla Panów i mowa o wieczorze kawalerskim, to może
my Panie się wypowiemy o jednym konkretnym przypadku, co myślimy na jego temat.
Może to da Panom do myślenia.
Mianowicie chodzi mi o stiptizerki i te sprawy. Co myślicie drogie
Panie o takiej formie rozrywki na ten wieczór?
Jak dla mnie to jest ewidentna zdrada partnerki

2 Ostatnio edytowany przez (1970-01-01 01:00:00)

Odp: Jakie jest Wasze zdanie Panie o..

Nie podoba mi się coś takiego i jestem przeciwniczką. Ja  striptizera bym nie wynajęła i nie chciałabym, aby mój partner tak postąpił.

3 Ostatnio edytowany przez (1970-01-01 01:00:00)

To zależy od pary, ja z narzeczonym mamy takie samo zdanie, ale znam pary, które chętnie decydują się na taki striptiz i układa im się dobrze w związku.

4 Ostatnio edytowany przez (1970-01-01 01:00:00)

jak dla mnie to jest kolejna głupia moda przejęta z innego kraju

5 Ostatnio edytowany przez (1970-01-01 01:00:00)

Niestety tak to już się u Nas głupio/nie głupio każdy ma swoje zdanie utrwaliło, że na wieczór kawalerski Panowie zapraszają striptizerki, Panie striptizerów. Dla jednych może się to wiązać z oznaką zdrady lub jej możliwością, czy też nieuniknionym takim czynem ze strony partnera/partnerki. Różnie to bywa i różne można mieć do tego podejście. Czasami jest tak, że to dla zaproszonych gości ma być atrakcją, ale różnie się to kończy. Osobiście jestem przeciwna takim atrakcjom wieczoru kawalerskiego i panieńskiego też. No bo jak jedno z Nas ma rezygnować z takich "przyjemności" to drugie tez powinno.

6 Ostatnio edytowany przez (1970-01-01 01:00:00)

Jeśli jesteśmy pewni swojego uczucia to nie powinniśmy mieć nic przeciwko takiemu rodzajowi spędzania wieczoru kawalerskiego. Zaufanie w związku to podstawa!